duminică, 28 iunie 2009

Articol "Opinia Muresana"

Mari, o noua artistă în industria muzicală

Denumire autor: Mike Mihai Farkas

Mari, o noua artistă în industria muzicală

OM: Ne surprinde faptul că, din ce în ce mai mulţi artişti au o muzică foarte bună şi în „trend”. Tu deja eşti printre ei, ce poţi să spui despre tine, celor care nu te cunosc?
Mari: Păi,despre mine pot spune că am 21 de ani, sunt din Suceava şi sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Drept, UBB din Cluj. Iubesc muzica şi dansul de aceea în viitoarele mele showuri veţi vedea adevărate spectacole. Imi plac foarte mult limbile străine, vorbesc engleza, spaniola, franceza şi puţin portugheză, iar în viitor îmi doresc să realizez un proiect în limba spaniolă, aceasta fiind limba mea de suflet. Sunt onorată să lucrez cu un maestru al muzicii româneşti, Adrian Ordean, căruia vreau să-i mulţumesc mult pentru toata încrederea acordată.
OM: De când activezi în industria muzicală, mai serios?
Mari: Din luna martie, de când a fost gata „Like heaven”. De cântat cânt dinainte de a vorbi : ) ). Primele cântece pe care le-am învăţat au fost romanţele, melodii luate din repertoriul bunicii din partea tatălui.
OM: Cum se numeşte primul tău single?
Mari: Like heaven
OM: Ce ne poţi spune despre el? Cine ţi-a produs piesa?
Mari: Doi compozitori tineri şi foarte talentaţi: Tiby Menyhart şi Silviu Paduraru.
Piesa „Like heaven” este o piesă, aşa cum ai zis şi tu, făcută în trendul muzicii de astăzi, este o piesă care mie îmi place foarte mult, are şi influenţe de r&b, acesta fiind un gen care mă caracterizează.
OM: A intrat piesa în promovare?
Mari: Da, piesa este deja la radio, iar acum urmează lansarea clipului la tv.
OM: Care sunt colaborările tale, cu cine?
Mari: Deocamdată nu am colaborări oficiale, dar neoficial pot spune că pentru piesa Come, be with me m-a ajutat Alexandra de la Amadeus cu câteva viori pentru negativ.
OM: Am avut ocazia să vedem şi noi videoclipul tău. Cine l-a produs?
Mari: Dan Ioan Panait, un regizor foarte talentat cu care am colaborat foarte bine.
OM: O poveste interesanată a clipului, şi o întrebare mai jucăuşă, chiar dai foc bucătăriei când prepari sau era doar pentru clip?
Mari: Asta este întrebarea pe care mi-o adresează toată lumea. A fost un scenariu gândit pentru a evidenţia faptul că eu eram îndrăgostită şi cu capul în nori, de data asta în fum. L-am atenţionat pe regizor că nu se va mai însura nimeni cu mine după vizionarea clipului. Oricum mie în realitate îmi place foarte mult să gătesc, singura asemănare din clip e aceea că şi eu în viaţa de zi cu zi cânt şi dansez în timp ce fac mâncare.
OM: Când va avea loc lansarea acestui videoclip? Eşti la vreo casă de discuri?
Mari: In curând.. cât despre casa de discuri încă nu, de acum poate, cine ştie.
OM: Cât te-a costat videoclipul, daca nu e o întrebare indiscretă?
Mari: Vă las pe voi să apreciaţi lucrul acesta.
OM: Cine ţi-a asigurat vestimentaţia şi machiajul pentru videoclip?
Mari: Vestimentaţia este din garderoba personală, iar la frumuseţea mea au contribuit: Corina Iana, make-up artist şi Raluca Tuclei, hairstylist.
OM: Unde te pot vedea fanii de acum înainte? Concerte, emisiuni?
Mari: In curând voi apărea la câteva emisiuni, iar în vară intenţionez să particip la festivalul Callatis. Mai multe veţi afla urmărind activitatea mea.
OM: Ai un site? Unde pot afla cei interesaţi mai multe despre tine?
Mari: Desigur, acum se lucrează la siteul meu oficial, însă până atunci vă invit să vizitaţi www.mari.forumz.ro iar cei care ma îndrăgesc îmi pot lăsa mesaje la officialmari@gmail.com
Mike Mihai Farkas

Ieri am vrut sa va scriu cateva randuri insa cand am ajuns acasa am adormit instantaneu...Ieri a fost ziua surorii mele Ana Victoria care a implinit 10 ani.Pentru cei care nu stiu,ea este domnisoara care se stramba in videoclip atunci cand ia foc bucataria:))Tot ieri s-au incheiat si zilele Sucevei.Am avut ocazia sa-l vad pe Smiley live,erau si fetele de la blaxy dar nu le-am prins..mi-a placut Smiley,a facut atmostfera,a cantat f fain...apoi a urmat cargo..trebuia sa vin vh2,sincer mai mult imi place vh2 ca nu sunt asa zgomotosi..si focul de artificii pe melodiile lui Michael Jackson,mi-au dat lacrimile cand am vazut ce melodii au pus..un spectacol mult mai reusit ca anu trecut,mi-a placut,f multa lume,de abia astept la anu sa concertez si eu si sa spun "Bine v-am gasit acasa".
Ieri a mai avut loc un eveniment important pt mine,insa trist...s-a implinit jumate de an de cand s-a stins bunica mea,astfel de dimineata am plecat la Vatra-Dornei,unul din orasele mele de suflet..asa ca a fost o zi f incarcata,cu bucurii si tristeti..
Iar azi..ma odihnesc,afara ploua..numai bine de stat in casa...ma voi uita la un film,eu l-am vazut dar vreau sa-l vada si tata..National treasure 2,imi plac filmele de genul asta,te tin in suspans tot timpul...
See ya;)