sâmbătă, 29 mai 2010

De toate cate un pic..part 2


Hello,hello...am primit mustrare ca nu am scris pe blog...sorry insa am fost busy busy...hm..sa vedem in afara de examene...am mai petrecut,ma simt mai bine,totusi sapt viitoare merg sa-mi fac niste analize...
Aseara am avut un eveniment,unde s-a si filmat..dar numai sa reusesc sa modific filmarea(e filmata cu susu'n jos)si poate o postez...va pun cateva poze...sunt intunecate deoarece batea soarele...
Aaaaaaaa da intre timp a fost Eurovisionul...bineinteles emotii,comentarii pe forumul tvr..in seara asta la fel...pentru prima data suntem favoriti ca si castigatori...mi se face pielea gaina numai cand ma gandesc...asa ca Doamne ajuta diseara sa aud de 39 de ori(atatea tari voteaza)...12 points tooo Romania:))BRavo Paula&Ovi...au facut o treaba excelenta...in sfarsit avem artificii,voci,tot pachetul...mai lipseste norocul...stiati ca am castigat 2a semifinala,am avut punctajul cel mai mare??that's great guys!!!
Despre mine..ce sa va mai zic...sunt tinutuita aici la Cluj din cauza examenelor...si bunica mea pe care n-am vazut-o de 4 ani a sosit de joi si eu n-o pot vedea...e aiurea raau de tot!!
Astept cu nerabdare un videoclip in care joaca una din prietenele mele si parca nu mai apare...doar asa e tot timpul cand astepti ceva...cunoasteti nu??
Si acu gata savurez o salata de vinete facuta de prietena mea...o nebunieee..v-am facut pofta??Come!!!
xoxoxo