miercuri, 20 ianuarie 2010

Back again...

Am neeet in sfarsit...sa aflu si eu repede noutatile,parca eram rupta de lume..Am scapat deja de 3 examene urmeaza ce e mai greu dar...Doamne ajuta!
Timpul trece si emotiile cresc,ma trezesc cu gandul la Eurovision in fiecare zi...deja am si conceptul de show..va fi ceva ce nu cred ca ati mai vazut in Romania,dar mai intai sa mi se acorde sansa de a-l prezenta.
Mi-era dor sa scriu pe blog,acu vad ca din ce in ce mai multa lume il citeste si asta ma bucura ff mult,e asa ca un fel de mic jurnal public;))
De abia asteptam sa am net sa ascult si eu muzica care imi place,zilele astea am avut tv-ul doar pe u si mtv si m-am plictisiiiiit de aceleasi piese.
Ma enerveaza cand vad ca artistilor nostri nu le place deloc originalitatea...chiar n-am de la cine sa ma inspir in tara asta...una o imita pe beyonce alta pe lady gaga si tot asa...mai nou si in videoclipuri...dar daca le place sa fie copii asta e...ne-am obisnuit cu mediocritatea...hai sa facem mult si prost...poate s-a schimba ceva...eu tot sper la calitate si nu cantitate...si sper sa mai fie multi ca mine...
Aseara am facut pauza de la invatat si m-am uitat la secvente din gossip din sezonul 1..astept sa inceaaaapa m-a prins rau microbul cu gossip..nu va zic ca am pus si wallpaper pe laptop: hahahha:))
Xoxoxo,ma duc la somnic:)