duminică, 20 decembrie 2009

Spirit...

Wow cat e de bine acasa...mi-era asa de dor...tocmai am mancaaat clatite...yummy...si incerc sa postez ceva de pe youtube si numai nu reusesc,dar o scot eu la capat.
Maine deja incep treaba pt Craciun,eu ma ocup de tot ceea ce se cheama decoratiuni in casa...si in fiecare an le fac diferit,dar cu acelasi drag.Si prajiturile dar aia de marti incolo...Vine Craciunul...cea mai frumoasa perioada din an si de fiecare data o astept cu maare nerabdare.De mica am fost foarte pretentioasa la brazi asa ca si cel de anu asta trebuie sa arate cum imi place mie,saracul tata ce are de indurat cu mine....probabil pt ca atunci cand eram mica bradul avea 4 m si ma urcam cu scara sa punem globurile...si m-am invatat sa fie asa mare si des:)Ei ce sa faci,fiecare cu ale lui...
E foarte frig,se pare ca in noaptea asta vor fi -20 grade.Ma uit pe geam si vad tot orasul luminat,e superb!si e si zapada muuulta...speram sa tina pana de Craciun!
Deja am intrat in spiritul sarbatorilor,iar piesa cea mai ascultata in casa,ma refer la piesa pt ca nu e colind...este "Last Christmas",insa si alte cantece americane....pentru ca asa suntem putin mai aproape de America...tot sper ca intr-un an sa fim cu totii acolo,in familie:(
Colindele isi au locul incepand de maine,Madrigal,Stefan Hrusca...traditionalii pentru ca sunt cei mai buni.Fara suparare...incearca multi sa-si scoata albume de colinde,insa nu multi reusesc sa transmita mesajul...acela al Nasterii Domnului.
Anul trecut a primit tata cadou de la doamna muzicii populare,una din preferatele mele,Sofia Vicoveanca,un album de colinde in stil bucovinean,iti ajunge la suflet...are un farmec aparte dulcele grai moldovenesc in interpretarea ei.
Aseara  am terminat de vazut ultimele 2 episoade din Gossip girl,iar acu ne tin in suspans pana in martie...not fair!!mai bine ca vine sesiunea si e ff tentant..:))
Aa....2 noutati..in ianuarie Razvan si Dani si Danut Srl,asa ca fiti cu ochii pe mine:)Oricum va tin la curent...
xoxoxoxo for Christmas:D