joi, 31 decembrie 2009

Happy New Year!!!


Pentru ca mai sunt cateva ore din anul acesta vreau sa va urez tuturor ca anul care vine sa fie mai bun,sa vi se indeplineasca toate dorintele...dar si sa luptati ca sa devina realitate!
In seara asta voi canta in centru,acasa la mine si sunt foarte fericita!Multumesc domnului primar inca o data!Sper sa veniti in numar cat mai mare sa ne distram impreuna.
Anul asta am invatat din propriile greseli dar si si din greselile altora,mi-am facut prieteni noi,am cunoscut niste oameni minunati..dar am aflat si care imi sunt prietenii adevarati,care ma iubesc indiferent ca sunt artista sau doar Andreea,si din pacate ii numar pe degete...pt ca...invidia e mare...dar,noi sa fim sanatosi sa le putem face pe toate.
De mica in noaptea de anul nou melodia serii este:Abba-Happy New Year,va este cunoscuta??:)Enjoy!!!
La muuuulti ani dragii mei,va multumesc ca ati fost alaturi de mine tot anul asta si sper sa fiti si in continuare...multumesc tuturor de pe forumul Elenei,sunteti niste scumpi!
Multumesc Denis,Andie,Lorena ca ma ajutati foarteee muuult!!Din fani ati devenit prietenii mei asa ca ma mandresc cu asta!!
Happy New Year!!!
Va pup si va multumesc pentru toata dragostea voastra!
Mari(Morena/Morenita)