miercuri, 23 decembrie 2009

So this is Christmas...

Goood morning...m-am trezit bine dispusa,asta pt ca ieri mi-am luat o noua cartela,acelasi numar...bineinteles fara agenda...am 5 contacte salvate:))Suuuper...
Azi e o noua zi,incepem sa impodobim bradutul,le pregatesc pe surorile mele ca sa mearga maine cu colinda,si inca n-am nici o inspiratie de colinda...de fiecare data au cantat ceva nou,de care foarte putina lume stia.
S-a mai incalzit,ieri am stat si eu mai mult pe afara,e frumos..e alb,dar sper sa nu se topeasca,desi pana maine nu prea mai are cum.
Azi voi face prajiturile traditionale americane de craciun,cookies,reteta preluata de la strabunica mea din America.Daca veniti cu colinda,le veti gusta...va astept:)Va dau adresa??
Dar mai intai am un lucru f frumos de facut,sora mea are 10 ani si inca il asteapta pe Mos Craciun,asa ca trebuie sa-l ajut la impachetat...incerc sa scriu cifrat,in caz ca citeste postul asta:D
De fapt la noi in familie toti credem in Mos Craciun,in magia aceea de a primi si a darui cadouri,care,practic,este esenta Craciunului.Sa nu uitam si de cei care au nevoie de noi si din putinul pe care il avem sa daruim si lor macar o farama de speranta.
Va las in compania unui colind american,daca tot vorbeam de cookies...Merry Christmas everyone.
"So this is Christmas"este unul din preferatele mele,iar cand sora mea era clasa a 5a l-am pregatit alaturi de clasa ei pe mai multe voci..a fost superb...asa ca am fost si dirijoare:))