sâmbătă, 8 decembrie 2012

Barcelona,mi amor..

Wow ce saptamana nebuna!Dupa ceva timp,am revenit in orasul meu preferat din Europa pentru 3 concerte cu ocazia zilelor Romaniei,multumesc foarte mult organizatorilor (dna Stela Vidrascu) pentru invitatie.
Multumesc foarte mult romanilor din Spania care m-au primit cu atata caldura si dragoste,a fost frumos,am facut poze,am impartit cd-uri si autografe,si bineinteles ca cei mai simpatici fani au fost copiii.In curand am sa postez si cateva poze.
Dupa weekendul obositor a venit timpul si pentru relaxare asa ca bineinteles "cateva" cumparaturi si plimbare prin Barcelona,iar la cat de nebuna sunt si o mica baie in mare (temperatura apei noaptea era de vreo 3 grade:))Si nu au lipsit si deliciile culinare dupa care sunt innebunita!:))ASta e sunt gurmanda,si orice ar fi nu ma pot abtine sa nu vb despre mancare...nu am tinut dieta niciodata,si nici nu voi tine...prefer sa dansez vreo 3 ore in plus si sa mananc bunatati.
Am revenit acasa,si nici bine nu m-am odihnit,in avion am avut inspiratia sa fac versuri pentru un colind asa ca fuga la studio si saptamana viitoare lansam piesa.Sper sa va placa si sa ajunga la sufletele voastre.
A inceput magia Craciunului,si daca anu trecut eram in Statele Unite la bunici,anul acesta vreau sa savurez la maxim orice clipa petrecuta acasa.
Love,love