luni, 24 august 2009

Sun is rising

http://www.youtube.com/watch?v=Gil647zLvJk

cea mai noua piesa in colaborare cu Dj Stephano si Dj Adrianno..enjoy!!!

Emisiune"In oglinda"

Dupa cum va povesteam in posturile anterioare am participat la emisiunea "In oglinda"...va las mai jos video...a aparut emisiunea pe siteul televiziunii Intermedia.
Multumesc mult Catalina pentru invitatie si pentru tot montajul.Am fost onorata sa particip...si mai mare bucuria a fost cand am auzit melodiile mele pe fundal.

http://www.intermediatv.ro/2009/08/18/in-oglinda-2/


Memories...

Imi cer scuze ca nu am mai scris..insa am fost fantastic de ocupata..
In liceu am fost un grup de 4 fete,prietene si acu...iar una din ele,Irina pleaca in Danemarca..asa ca zilele astea am stat impreuna de dimineata pana seara.
Sambata a fost o zi foarte frumoasa,pentru ca am participat la 2 nunti,una adevarata si una de argint.S-a casatorit o prietena din copilarie,asa ca am fost acasa,la Parhauti...a fost foarte emotionant..m-au incercat mai multe sentimente..melancolie dar si bucurie..au fost cei mai frumosi ani,am stat 8 ani la tara si n-am sa uit niciodata oamenii si prietenii mei de acolo.Acolo am crescut,acolo am facut primii pasi..acolo am invatat sa cant si sa dansez..ce viata frumoasa..mi-as dori ca toti copii sa aiba asa o copilarie!
Va las cateva poze de sambata,pupici!