joi, 14 ianuarie 2010

Am "furat" de pe forumul tvr niste fraze care m-au impresionat...recunosc n-am citit Octavian Paler desi mi-am propus de mult..dar cand voi termina cu cartile de drept ma voi apuca...e bine de trecut pe lista de 2010:)
Asa m-a invatat si pe mine tatal meu sa traiesc fiecare clipa frumos si sa nu uit ca fiecare varsta are frumusetea ei.Acu inteleg de ce imi zicea lucrurile astea,ce bine ca l-am ascultat!

'Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zambit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce intrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca...., iar apoi tanjesc iar sa fie copii; ca isi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi isi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat mana si am stat tacuti un timp. Apoi am intrebat:
- Ca parinte, care ar fi cateva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le invete copiii tai?
- Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc... si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu inca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa invete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada in mod diferit; sa invete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei insisi.
- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie? Dumnezeu m-a privit zambind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, intotdeauna.''

Asa da!

Sunt obosita,am facut multe soiuri de contracte si m-am plictisit de ele asa ca...pauza...ascult muzica,televizorul merge ba pe mtv ba pe u tv,kiss nu-l prind:)) si vad si mai trag cu ochiu la videoclipurile americane.Mi-a atras atentia unu,si anume piesa noua semnata Timbaland cu SoShy,parca asa o cheama...o piesa f buna,dansanta,dar in videoclip tipa apare imbracata...de ce la noi nu se poate decat dezbracat?Trebuie ori sa ai un decolteu maare ori body-uri cat mai decoltate ca sa atragi.Pentru ca asa suntem noi obisnuiti..si mai trebuie inca 10 ani sa ne dam seama ca intotdeauna calitatea conteaza mai mult decat cantitatea.Asa e si in muzica..dar no comment..
E de nedescris sa filmezi intr-o tara si sa nu stii ce ocean se afla acolo...daca ati vazut emisiunea lui Maruta stiti despre ce vorbesc...
Si gata ca nu-mi place sa fiu rea...va pup,xoxoxo

Sa nu uitam nicicand sa iubim...folclorul:)

Pauza de la invatat...ma delectez cu spectacolul aniversar in cinstea Mariei Dragomiroiu si o ascult pe draga doamna Mioara Velicu,asa imi place cum canta..ma uit des la O data-n viata pentru ca iubesc traditia,iubesc muzica populara,cea de calitate,nu cea difuzata pe etno,favorit sau ce-o mai fi.Imi plac Mioara Velicu,Sofia preferata mea dar asta pentru ca e de acasa..e chiar in parohie la tata,plus ca a fost prietena cu strabunica mea din America.Am invatat sa apreciez mai mult muzica populara acum ca am crescut,recunosc,bine ca si eu cantam cand eram mica...mi-aduc aminte ca la 7 ani eu am fost cea care i-am dat un buchet de flori Sofiei Vicoveanca cand a fost la Parhauti,satul unde am copilarit.
Ma uitam acu cateva saptamani la spectacolul aniversar al Ansamblului Ciprian Porumbescu si am depanat amintiri in timp ce dansau.Erau dansatori pe care ii tineam minte inca de cand eram mica,mi-a dat asa o stare...de nostalgie.Uneori mi-e dor de clipele alea cand eram copil,cand eram acasa,la Parhauti,cand totul era asa frumos si curat..uneori mi-as dori sa ma intorc in timp...dar cum nu se poate incerc sa-i pastrez pe toti in inima mea!
P.s poate am sa gasesc poze cu mine in costum national,promit sa postez
Pentru ca la momentul cand a aparut interviul de la Radio Atlas Fm nu stiam cum sa ma descurc pe blogul asta,eram la inceput...postez acu interviul...pentru cei care nu l-ati ascultat,enjoy!


MARI live 19 10 2009 - Mari interviu Atlas Fm
Asculta mai multe audio Muzica