marți, 21 iulie 2009

Micile placeri ale vietii...

Desi devin din ce in ce mai ocupata,nu uit sa ma bucur de viata si de lucrurile care mie imi fac placere si imi sunt dragi..oricat de departe ati fi si oricat de ocupati,nu uitati ca nu pentru job traiti,ci pt familia,pt bucuriile vietii...o viata avem si mie imi place sa o traiesc...frumos!Asa ca n-am sa refuz un film bun,o iesire cu prietenii,o masa cu familia sau o inghetata de ness..
Zilele trecute am vazut o comedie delicioasa,Good luck Chuck,cu Jessica Alba una din preferatele mele...atat am rassss...chiar de mult nu vazusem asa o comedie...f amuzanta!V-o recomand!
Eu ma duc la culcare...maine repetitii de la 10..dar am niste dansatori...a iesit sincronul imediat ce au invatat pasii...sunt f mandra de ei...besos mis amigos!!

yes tv:)

http://www.yestv.ro/index.php?option=co ... :newsflash

In oglinda...






N-am scris de mult dar am fost f ocupata...joi dimineata voi pleca cateva zile la viena asa de relaxare...si uite ca mi s-au dat mai multe peste cap..
IEri am fost la o emisiune dar nu in calitate de artista,ci in calitate de invitata pt a schimba un look..era vorba de petrecere in club..asa ca m-au coafat,machiat,pictat si mi-au facut unghiile...voi atasa cateva poze sa vedeti si voi...mi se parea ca eram destul de schimbata...
Azi am trimis programul meu pt callatis...ma veti vedea atat in calitate de dansatoare,cat si de artista...dar mai multe in august...acu bunica mea adoptiva,tanti dida mi-a facut ciorba de burta,la mine la iaz....e preferata mea cand e facuta de ea...si ma duc sa mananc...dupa care urmeaza repetitiile...sunt cam in criza de timp dar va fi bine totul...am niste dansatori excelenti care ma ajuta f mult...ioana,linu,bogdan.petruta si andra...
v-am pupat,sper sa va mai scriu si diseara!