luni, 8 martie 2010

La multi ani!

Nu am scris de f mult timp,insa sunt acasa si mai greu cu inspiratia:))Azi ar fi trebuit sa fie o zi frumoasa cu soare,dar nu e!!m-am saturat de iarna si de frig..cand ma gandesc la 8 martie ma gandesc la liceu si mi-e dorrr...era altfel 8 martie cand eram mica,asa sincera sa fiu nu sunt adepta acestei zile.Mai degraba ziua mamei ar trebui sa fie 25 martie de Buna Vestire...suna cam a fata de preot dar cred ca este cea mai ideala zi pt a sarbatori femeia.
In ultima vreme am cam multe piedici,dau de oameni neseriosi si asta ma scoate din sarite!Zilele trecute am uitat sa dau telefonul pe silent si am fost trezita la ora 4 dimineata de un fan care vroia sa vin la nu stiu ce petrecere privata:))bine mai dar la 4 dimineata???
Pentru mine cel mai frumos cadou de azi e ca sunt cu mama mea!Profitati si voi de fiecare ocazie de genul asta,pentru ca paradoxal sau nu mama e tot!e cea mai buna prietena,nu e invidioasa,are tot timpul grija de tine,si chiar si la 50 de ani tot fetita ei ramai!
Azi sunt mai sensibila,poate din cauza melancoliei trecerii timpului.Mi-aduc aminte cand eram mica de abia asteptam 8 martie sa ma aranjez sa fiu frumoasa la scoala,sa primesc flori de la baieti...dar szi totul s-a schimbat..
Aseara la 12 cantam cu surorile mele o piesa..cred ca cu totii v-o aduceti aminte:de ziua ta mamico in dar ti-am adus inima si crede-ma mamico un alt dar mai frumos nu se putea....